Verkoop (gebruikt)

Kärcher reinigings- en onderhoudsapparatuur occasions

Doordat Kärcher al vele jaren de grootste producent van reinigings- en onderhoudsapparatuur is, blijft het de onbetwiste marktleider. De hoge kwaliteit aan reinigings- en onderhoudsapparatuur heeft zich al vele jaren bewezen in de markt. Daaruit volgt dat vele klanten jarenlang trouw blijven aan dit onverwoestbare merk.

Als gevolg van de hoge kwaliteit van de Kärcher producten kunnen we vaststellen dat ook de occasions van Kärcher nog altijd voldoen aan de hoge standaarden die Kärcher en haar klanten aan de apparatuur stellen. Door de verschillende machines tijdig in onderhoud te geven bij gerenommeerde dealers, blijven apparaten uitstekend functioneren.

Kärcher Voorthuizen is sinds 1991 Official Store dealer van Kärcher en weet als geen ander de historie en status van een apparaat. Met onze grote kennis en ervaring behoren we tot de Top 5 Kärcher dealers van Nederland. Daaruit volgt dat we goed in kunnen schatten welke occasions goed in de markt te houden zijn.

Op deze website staat een ruim aanbod aan gebruikte reinigingsapparaten. Deze zijn allen gereviseerd en hebben een complete onderhoudsbeurt gehad. Onze monteurs zijn namelijk goed opgeleid en weten een gebruikt apparaat in topconditie te krijgen en te houden. Hiervoor hebben de monteurs de beschikking over een goed uitgeruste werkplaats. Naast de benodigde professionele apparatuur hebben we een ruime voorraad onderdelen, die we ook gebruiken om de occasions weer verkoop klaar te maken.

Op onze website kunt u het actuele aanbod aan reinigingsapparaten bekijken. In onze showroom in Voorthuizen kunnen we deze laten zien en geven we met veel plezier uitleg en advies over de mogelijkheden. Graag adviseren we u een passende oplossing voor uw reinigingsprobleem. Het grote assortiment aan Kärcher reinigingsmachines brengt de oplossing voor uw probleem dichterbij. Er is een ruime keuze beschikbaar.

Bekijk het actuele aanbod aan Kärcher Occasions. Iedere machine heeft een groot aantal mogelijkheden en kan eenvoudig uitgebreid worden met passende accessoires en toebehoren. Met onze expertise van Kärcher en onze jarenlange ervaringen in schoonmaakoplossingen adviseren we graag een passende machine voor uw probleem.

Kärcher Voorthuizen - Official Store Dealer van Kärcher Professional

Verkoop, service en verhuur van professionele reinigingsapparatuur