Verhuur

Verhuur van Kärcher reinigings- en onderhoudsapparatuur

Kärcher Voorthuizen is sinds 1991 Official Store dealer van de professionele reinigings- en onderhoudsapparatuur van Kärcher. Naast de verkoop van deze producten hebben we een groot assortiment beschikbaar gemaakt voor de verhuur.

Verhuur Karcher Voorthuizen reinigingsmachines Voorthuizen BarneveldHeeft u tijdelijk een professionele reinigingsmachine nodig voor een lastig schoonmaakprobleem, dan is Kärcher Voorthuizen het juiste adres voor verhuur en advies. Ons ruime assortiment aan reinigings- en onderhoudsapparatuur bestaat onder andere uit:

 • Hogedrukreinigers

  Hiermee reinigt u snel en effectief bijvoorbeeld vloeren en auto’s.

 • Gevelreinigers

  Voor gerichte en effectieve reiniging van buitenmuren.

 • Rioolreinigers

  Voor een snelle en effectieve schoonmaak of voor verwijdering van blokkeringen.

 • Schrobmachines

  Leveren schitterend resultaat, doordat met hoge contactdruk gereinigd wordt. Daarnaast kan de machine eveneens strippen, polijsten of wassen.

 • Tapijtreinigers

  Zorgen voor een effectieve en diepe reiniging van tapijten of vlekken uit textiel. Ook geschikt voor bekleding van bijvoorbeeld autostoelen.

 • Stoomreinigers

  Zorgen voor een brandschoon huis zonder gebruik van chemische schoonmaakmiddelen. De stoom vernietigt 99,9% van huishoudelijke bacteriën.

 • Stofzuigers

  Van groot tot klein en geschikt voor vele toepassingen. De machine zijn compact en fluisterstil.

Met onze expertise van Kärcher en onze jarenlange ervaringen in schoonmaakoplossingen adviseren we graag de passende totaaloplossing voor uw probleem. Hiermee bent u verzekerd van goed onderbouwd advies en uitleg, waardoor het gebruik van onze professionele apparatuur u helpt de klus te klaren.

Voor de bovenstaande reinigingsproblemen hebben we passende machines in de verhuur. Daarnaast verhuurt Kärcher Voorthuizen mobiele aanhangers met een geïntegreerde warmwater hogedrukreiniger. Dit levert een nog betere reinigingsprestatie als gevolg van het gebruik van warm water.

Alle beschikbare machines staan voor u klaar in ons bedrijf aan de rand van Voorthuizen gemeente Barneveld centraal gelegen, waarmee we niet alleen Voorthuizen, maar heel Nederland snel kunnen bedienen. Onze dienstverlening is flexibel en klantgericht, waardoor we u snel uit onze ruime voorraad professionele reinigings- en onderhoudsapparatuur kunnen beleveren. Eveneens bieden we de mogelijkheid om de apparatuur op locatie te bezorgen. Zodra de klus geklaard is, halen we deze vanzelfsprekend ook weer bij u op.

Kärcher Voorthuizen - Official Store Dealer van Kärcher Professional

Verkoop, service en verhuur van professionele reinigingsapparatuur